The BEC Pearl Room Offices are a luxury set of offices at Burswood Entertainment Centre.  A high level of finish was required, with ample natural lighting and ventilation to create the best possible working environment.  Through a strong consultation process with the client, we narrowed down the brief to their exact requirements.  The result is a very high level of finish that is incomparable to a standard set of offices.  Combined with the environmentally sustainable design principles employed, the working atmosphere in these spaces is optomised to create a sense of lightness, atmospheric comfort, and natural acoustic levels.

 

High-End Finish

Burswood Entertainment Complex required a very high level of finish for this project to represent the status of the occupants. The result is a truly first class working environment for the staff.

Sustainable Design

By focussing on passive environmental sustainability, Donovan Payne has been able to create a comfortable environment focussing on maximising natural light and minimising mechanical solutions.

 

Contact Us Now

Do you have a project?

Donovan Payne Architects are always looking for new and exciting projects to take on. Whether it is Community, Commercial or Residential, our team has the expertise to deliver a unique and tailored solution.

Contact Us Now